joi, 18 octombrie 2012

Povesti roz..:)


Zilele astea insorite de toamna tarzie m-au inspirat pentru ceva roz.. vesel.. dar si somnoros..:) Si iata ce a iesit..:)





O brunetica zambareata ce priveste curioasa la tot ceea ce fac.. si cand sunt in pauza ma roaga sa-i spun povesti.. povesti despre jucariile mele.. despre suratele ei.. despre mine..  Intr-o zi s-a furisat la cosul cu jucarii si a sustras o girafa somnoroasa si tot incerca sa o trezeasca.. Girafa roz nu avea nici o intentie sa nu mai sforaie..=)) Si ca sa-i mai potoleasca sforaitul, micuta s-a gandit sa-i spuna povesti.. Si sa stiti ca am ramas uimita la talentul ei de a povesti.. Acuma stau eu cu ochii mari si curioasa la tot ceea ce face si zice..
Daca iti plac povestile, micuta are multe de povestit.. A invatat de la mine si crede-ma o sa te surprinda..:)



Poarta o rochita de bumbac  100% imprimat cu stelute, pantalonasii sunt din tesatura de in, ghetutele sunt din fetru. Trasaturile fetei sunt pictate cu culori textile rezistente la apa, parule este din amestec de fire. Are o inaltime de 45 cm. Nu se recomanda fetitelor foarte mici (cu exceptia cazurilor in care vor promite sa aiba mare grija de ea). Girafa este confectionata din finet si umpluta cu puf siliconic. Materialele au fost spalate!



Cu drag, Kristine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu