duminică, 2 iunie 2013

Fost-am la Cluj..

Saptamana aceasta fost-am la Cluj, unde am cunoscut zece fete dragute ce s-au inarmat cu multa rabdare si vointa sa confectioneze o papusa textila.. Las pozele sa vorbeasca despre entuziasmul lor..:)






Dupa doua zile de munca s-au vazut si rezultatele mult asteptate, ce au starnit zambete si admiratie.. :)
Adriana a strans in brate o roscata zambareata, Bianca a confectionat o imbulinata cu par albastru, Roxana ne-a fascinat cu o "mirata" creata..:D


 Adina a plecat acasa insotita de o roscata zglobie cu ochi verzi, Eli a dat dovada de mare iscusinta creind o papusa boema ce ne-a incantat cu eleganta ei.. A si botezat-o Olga, o rusoaica desavarsita..:D 
 Balerina Natasha (de la Bolshoy Teatr...) ne-a prezentat si cateva piruete impreuna cu Miha.. Papusa excentrica a Ioanei a fost adorata din prima clipa de catre fetita ei..:) 
 Roscata carliontata era toata un zambet.. ca si Cristina.. Rockerita Cristianei s-a remarcat printr-o tinuta diafana..
 Iar vedeta atelierului a fost Clown-ul Adrianei.. toate papusile (nu numai ele..:)) au pus ochiul pe el..

Au fost doua zile relaxante si pline de creativitate, chiar daca unele fete habar nu au avut de cusutul la masina, au dat dovada de ambitie si s-au descurcat de minune.. Le multumesc tuturor ca s-au implicat si au facut posibil acest atelier, si ma bucur ca am putut impartasi pasiunea de papusit. 

Cu drag, Kristine!




2 comentarii: